Tehnicile de masaj Energy Beauty Bar sunt cu adevărat eficiente!

Tehnicile de masaj Energy Beauty Bar sunt cu adevărat eficiente!

Sânge, aproximativ un sfert din piele circulă, și a pus toate că noi celule Energy Beauty Bar de a construi și de celulele active sunt necesare pentru a menține: oxigen “bőrlégzés” (mai precis: combustibil pentru piele material de înlocuire), sursa de energie carbohidratii (de exemplu, glicogenul), peptide și aminoacizi din proteine și grăsimi (acestea sunt numite proteine și lipide), pentru a construi, vitamine, minerale, oligoelemente volgmint. În principiu, astfel încât pielea nu are nevoie, că din partea văd.

Cu toate acestea, ceva pe lucruri – cel puțin, epiderma o mică eroare. Epiderma (sub derma, cu contrast), pentru că el nu are propriul sistem vaselor de sânge. Acest strat structura barman și cross-câmp prin capilare sistemul derma. Două straturi de strâns adiacente reciproc, pentru a se potrivi cu facilități, cum elren de angajament, cu toate acestea, vârsta slăbit progresează, și toate netezește. Astfel, stratul de bază a epidermei, poate fi lipsa de oxigen și de substanțe nutritive. Aceste suplimente este una dintre cele mai importante sarcini în produsele cosmetice pentru a combate c.

Skins stratul Energy Beauty Bar superior al pielii

Energy Beauty Barepiderma, din care cinci straturi diferite pot fi separate. Principalele straturi pe partea de jos sunt formate din tineri Energy Beauty Bar, pigmentate și celulele sistemului imunitar. 28 de zile de la suprafață și devine izolat. Uscate, kernel-ul fără solzi de keratina, cum ar fi învățarea de aproximativ 0,03 mm, protecție szaruréteg. http://conditie-fizica.ro/energy-beauty-bar-pareri-forum-functioneaza-antirid-pret-romania-beneficii/

Reînnoirea pielii

Nivelul de bază de o importanță deosebită, deoarece aici permanent se formează noi celule. 28 de zile ciclu pentru celulele de la suprafata pielii, nu, atunci când acestea își pierd nucleul celulei. Apartament, “mort” paiete, pentru că, în cele din urmă, vizibil stratul de suprafață, așa-numita formă de szaruréteg.

Celulele elszarusodott de zi cu zi frecarea și обмывая lui, sudoare, și așa mai departe în mod izolat de suprafață (aproximativ peste o zi-două miliarde!), și de a le plasa jos tot timpul celule noi ocupă. Acest proces numit regenerare. Prin urmare, pielea de aproximativ trei-patru săptămâni, în deplin schimbate, prelungit. Dacă acest ciclu din punct de vedere energetic și buna funcționare a epidermei, ideal pentru a proteja mai jos derm și bőralja.

Pielea – ideal termică

Deși frumusețea aspectele de bază de îngrijire a pielii, este important să știți pielea lor, ca rolul organizației în cadrul organizației, în general, chiar mai mult decât arcbőrön devin vizibile, ca o funcție într-un fel de stand.

Pielii datorită, de exemplu Energy Beauty Bar

Energy Beauty Barcă temperatura corpului unui om sănătos este constantă-în jur de 37 °C este de aproximativ -, indiferent de temperatura mediului, de mare sau mică. Două mecanisme de realizare a acestei sarcini Energy Beauty Bar: prima-este capilarelor împreună scurtarea și extinderea controlului. Termice senzori la rece provoacă îngustarea vaselor de sânge. Circulația este încetinită cu viena împiedică de sânge pentru răcire.

Cald vasele de sange se dilata, și excesul de căldură se pierde în mediul înconjurător. Pe fata acestui ” complex “roșii capilarelor” poate duce, dacă epiderma este foarte sensibil si a tesutului conjunctiv prea slab pentru a face pereți subțiri vaselor de sânge în lupta sprijin suficient. Vasele de sange nu prea mult timp, și este átdereng stratul superior al pielii.

Termostatul este o altă oportunitate de a glandelor sudoripare. Cu ajutorul dumneavoastră extrasă de lichid să se evapore, când corpul se răcește. Mai ales în timpul verii și puternic fizic cererii, volumul vânzărilor, în timp, pentru a arăta ce fel de performanță, ceea ce face ca acest sistem juridic: în ziua tízliternyi “lichidul de răcire poate de glande sudoripare de pe suprafata corpului, de a face, de a proteja organismul de supraîncălzire.

Din piele șorț și bactericid

Trei niveluri, dens împletite, ceea ce îl face durabil si elastic tesatura este surprinzator de buna protectie pentru szaruréteg din cauza corpului nu s-au epuizat, și că de cele mai multe impurități de materiale, sau de agentul patogen pătrunde în organism. Un ajutor semnificativ pentru piele, așa-numitele costume de protecție (de asemenea, cunoscut sub numele de hidrolipid cape), care reprezintă un strat subțire de film, ca suprafața pielii. Ulei de glande sebacee substanțe și individuale szarusejteket toate componentele materialului, care formează un strat de film. Practic, producția proprie a corpului se poate numi.

PH-ul în mediul chimice, care, în condiții normale, nici bacteriile, nici ciupercile nu e rentabil. Bune tratamente de emulsie a confirmat faptul că stratul protector de film, detergenți, și pentru câteva ore poate strica. A doua barieră szaruréteg pe partea de jos a “limita” forma. Aceasta funcționează ca un zid, în care o mulțime de substanțe străine, pur și simplu nu a lovi cu pumnul. Corespunzătoare sarcini electrice foarte mici de particule, pentru a nu mai puțin permeabile. Prin urmare, este posibil ca unele dintre cosmetice a substanțelor active, a anumitor substanțe periculoase – într-adevăr, pot fi absorbite prin piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *