Cum de a accelera metabolismul

NU TREBUIE SĂ SE GÂNDEASCĂ NU SAPE ÎN BUNĂ FORMĂ FIZICĂ, CARE TOCMAI A ÎMPLINIT 20 DE ANI ȘI MĂ SIMT DESTUL DE PROST, AȘA ÎNCEP DE KILOGRAMELE IN PLUS, CARE APOI NU CU ORICE PREȚ ESTE GATA SĂ FACĂ MAI MULT PENTRU TINE.
Metabolismul încetinește, deoarece este reversibil procesul de, și alte câteva trucuri utile de repede. Urmați instrucțiunile noastre pentru a efectua anumite mișcări și condimente-este ușor de urmat, individual dieta. Nu are nici un efect.

sfaturi cum de a accelera metabolismul

Bea , Dacă aveți un rapid metabolismul, arăți cel puțin 20 greutate kg, litri sau bea mai mult (este de 70 de kg la 3,5 litri). Într-o zi nu mai puțin de 6 cesti calde sau reci, băuturi, pentru că încălzirea și răcirea intensă a lucra în beneficiul organizației. Permiteți-mi schimbe o băutură de sport. Producătorii de aceleași metabolice felpörgés promit sportive și băuturi de energie atunci când se aplică, dar experții în domeniul sănătății consideră în cea mai mare doza de cafeină și zahăr în exces poate face mai mult rau organismului decat bine.

Supărat pentru că la nivel echilibrat de zahăr în sânge (păcat că acest lucru a proceselor metabolice) pentru o lungă perioadă de timp, iar aplicarea sistematică are un impact negativ asupra inimii și sistemul circulator prin urmare, și, de asemenea, de sănătate mintală.

Cu toate acestea, puteți într-o zi o ceașcă de cafea și de ceai verde (cel mai bun фиброзного)! Cofeina stimuleaza sistemul nervos central, cu o creștere de 5-8% în rata de schimb de substanțe. Cu toate acestea, ceaiul verde este situat în antioxidanți până la 17% poate crește arderea grasimilor in timpul exercitiilor. Mânca în mod corespunzător și de multe ori , Nu trebuie să moară de foame, dar și de a reduce consumul de calorii.

Pentru că, dacă mai puțină energie, sunteți de acord cu ceea ce ai nevoie (este de minim 1200 de calorii), metabolismul încetinește, iar muschii sunt distruse. Prin urmare, ar trebui să mănânce de 3-4 ore este suficient pentru a nu fi foame. Între mese, și mai presus de toate, proteine, fibre, vitamine și substanțe minerale alimente bogate pentru a obține că viteza metabolismului.

Proteina contribuie la arderea grăsimilor

Începe bine în dimineața ,  Adică, nu sari peste micul dejun. Noapte va încetini metabolismul, pentru că aveți nevoie pentru micul dejun, pentru o zi intreaga pentru funcționarea normală a metabolismului. Veți obține mai multe fibre si o multime de proteine , În interiorul fibrelor și de până la 30% poate accelera metabolismul și eliminarea toxinelor din organism, de asemenea, joacă un rol important. Așa că mănâncă în fiecare zi, nu mai puțin de 25 de grame de fibre, legume și fructe, complet – efectul este uimitor.

Pentru un bun, un corp musculos, această proteine tot ce trebuie. (În plus, măsurătorile arată că mușchii sunt de trei ori mai multe calorii decat arde celulele de grasime.) Prin urmare, fiecare masa include unele carne slaba, seminte de plante si slaba de produse lactate. Că metabolismul este accelerat cu 35% mai mult.

De fier, de vitamina D și de calciu, Pierderea de grăsime este pentru el este foarte important pentru organismul dumneavoastră un număr suficient de livrare de oxigen la muschii si fier de calcat ar trebui, ca o femeie în luna în anumite zile un număr mare de a pierde. Pentru a înlocui pește marin, carne slaba sau de fasole și spanac. Astfel de influență de vitamina D, pentru deficit de calciu. Primul este somon, ton, tofu, lapte și ouă consum, iar a doua, în principal, din produse lactate poate fi înlocuit.

Anima lui, dar de a folosi creierul tău, Cunoscut metabolismul-booster, Chili și piper, dar nu te dus de ele, deoarece acestea pot irita mucoasa tractului gastro-intestinal. Mai natural , Încercați să evitați adânc, pre-ambalate bunuri de consum. Ei mai lent sunt transformați de organism și aditivi artificiali în pictura chiar dăunătoare. Cumpara mai multe legume de sezon și produse locale. Da, sunt sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *